Vi hämtar ditt vin

Fanwine vill hjälpa till att upptäcka vinvärlden. Vi vill lyfta fram producenterna och vinfansen. Undrar du om detaljerna kolla in Vanliga Frågor

Vi skapade Fanwine eftersom vi själva saknade en tjänst där vi kunde efterfråga och få tag i vilket vin som helst från vilken producent som helst. Fanwine är skapat ur glädjen i att få tag i vinet du väntat på.

Fanwine är det mest kostnadseffektiva sättet att få tag i viner du vill ha. Vårt påslag är 12% (utöver frakthanteringskostnader) på producentens kollipriser. Genom att vi går ihop och köper i batch blir producenten glad och fanwine kan slimma hantering vilka möjligör ett bra slutpris. Ni kan plocka ihop egen favoritblandlåda från en producent. Du betalar ingenting när du bokar, bara om affären går igenom.

Vi som ligger bakom Fanwine har lång erfarenhet inom utveckling av teknologi och verksamhet - kryddat med 3år av småskallig vinimport som underleverantör till Systembolaget.

Verksamheten utgår från Dragør utanför Köpehamn, denna plats är vald eftersom det öppnar upp för vinmarknaden både i Danmark och Sverige. Vi följer den europeiska lagen* om Distansförsäljning som medför att vi kan sälja till svenska och danska kunder, under förutsättning att vi betalar svensk alkholskatt och moms när vi säljer till svenska kunder och motsvarande när ni vi säljer till danska kunder.

Fanwine APS
A.P Møllers Alle 39B
2791 Dragør
DENMARK

TAX Number:DK38600567
SEED: Excise Number: DK38600567300
SEED: Warehouse number:DK38600567301
svenskt momsregistreringsnummer: 4020-5912
danskt CVR:38600567
*registerad för försäljning av punktskattpliktiga varor i Sverige och Danmark sedan 2017