Jean-Pol Hautbois Frankrike Champagne

Liten odlare i byn Pevy i NV Champagne som levererar otroligt mycket vin för pengarna! Drivs av ett syskonpar som verkligen brinner för Champagne. Har varit och besökt dem två gånger och de plockar alltid fram nya viner och berättar om vad de laborerat med.

Utöver de fem vinerna som finns på hemsidan så gör de numera även en blanc de noir på 100% PN som lagras på fat. Både deras Tradition och Harmonie är underbart klunkvänliga och en flaska tar alltid slut så snabbt att man blir förvånad. Cuvee Achille (Vintage BdB) och Grande Réserve är även dessa mycket bra viner!

Liten odlare i byn Pevy i NV Champagne som levererar otroligt mycket vin för pengarna! Drivs av ett syskonpar som verkligen brinner för Champagne. Har varit och besökt dem två gånger och de plockar alltid fram nya viner och berättar om vad de laborerat med. Utöver de fem vinerna som finns på hemsidan så gör de numera även en blanc de noir på 100% PN som lagras på fat. Både deras Tradition och Harmonie är underbart klunkvänliga och en flaska tar alltid slut så snabbt att man blir förvånad. Cuvee Achille (Vintage BdB) och Grande Réserve är även dessa mycket bra viner!


Lagershopen

Champagne, 20 % de Pinot Noir-70 % de Pinot Meunier-10 % de Chardonnay, 10 g/l, Ej tillgänglig
Champagne, 35 % de Pinot Noir 30 % de Pinot Meunier 20 % de Chardonnay 15 % de Coteaux Champenois Rouge, 8g/l, Ej tillgänglig
Champagne, 50% Pinot Noir 50% Chardonnay, 10 g/l, Ej tillgänglig
Champagne, 50% Pinot Noir 50% Chardonnay, 4g/l, Ej tillgänglig

Förbokningsbara viner, uppskattad leverans: 2020-12-16

Jean-Pol Hautbois

Address:

15 rue du Travy
51140 PEVY

Phone: 03 26 48 20 98

E-mail: contact@champagne-hautbois.com