Phase 2 Vin Frankrike Languedoc-Roussillon

Phase 2, Collectif Anonyme. Kärt barn har många namn. Nu är vi inne på andra önskning av detta lite småhemliga vinkollektiv. Vår initiativtagare har mer info efter sitt besök och skriver i sin önskning.

Phase 2 är ett team bestående av två personer. En vinproducent och en vinprovare – som delar samma mål. Man gör vin med maximal respekt för naturen, druvan och dess juice. Det används inga tillsatser i något skede av vinproduktionen och alla deras viner är BIO-certifierade. Phase 2 är baserade i Banyuls Sur. Deras odlingar är belägna på terrasser med utsikt över Medelhavet. Läs mer på deras hemsida! Jag besökte dem sommaren 2019 och fick prova samtliga viner! Eftersom produktionen inte är så stor är det bäst att prata med dem om vad som finns tillgängligt och vad som är på gång!

Det finns nu 4 av deras viner tillgänliga via fanwine. Ta chansen.

FASE 2 är ett team bestående av två personer. En vinproducent och en vinprovare – som delar samma mål. Man gör vin med maximal respekt för naturen, druvan och dess juice. Det används inga tillsatser i något skede av vinproduktionen och alla deras viner är BIO-certifierade. Phase 2 är baserade i Banyuls Sur . Deras odlingar är belägna på terrasser med utsikt över Medelhavet. Jag besökte dem för några veckor sedan och fick prova samtliga viner! Eftersom produktionen inte är så stor är det bäst att prata med dem om vad som finns tillgängligt och vad som är på gång! De har redan en representant i Sverige men är öppna för att arbeta med fler! Jag har berättat om Fanwine och de ser fram emot att få höra ifrån dig!


Lagershopen

Rött, 80% grenache noir, 20% carignan, Vin de France, 14,5%, Ej tillgänglig
Rött, 80% syrah, 10% carignan, 10% grenache, Vin de France, 14,5%, Ej tillgänglig
Rött, 90% mourvedre,10% grenache noir, 10% carignan, Vin de France, 14,5%, Ej tillgänglig
Rött, 45% syrah, 45% grenache, 10% carignan, Vin de France, 14,5%, Ej tillgänglig

Förbokningsbara viner, uppskattad leverans: datum ej satt

Phase 2 Vin

Address:

10 Rue Henri Dunant, 66660 Port-Vendres

Phone: +33647216607

E-mail: nfo@phase2.vin